• Menu
  • Menu

New York State

New York State, også kendt som Empire State, er en delstat i den nordøstlige region af USA. Staten har en befolkning på over 19 millioner mennesker og en rig historie, der spænder fra kolonitiden til moderne tid. Staten er kendt for sin mangfoldighed, herunder dens kulturelle og geografiske variation.
Der er kun en New York City. Ingen andre amerikanske metropoler kommer tæt på det i form af befolkning, mangfoldighed af kultur, underholdning, forretning og handel. Som en af verdens førende metropoler for kunst, mode, mad og teater er New York en by, som enhver rejsende skal besøge. Uanset om du kommer på en dagstur eller et længere ophold, er det den sværeste del at vælge, hvad du skal se og gøre – mulighederne er uendelige. Men inden for en dagsrejse, kan besøgende finde fine strande, rolige, skovklædte bjerge, smukke små byer, og masser af historisk sightseeing.
New York City, som er en af verdens største byer, er beliggende på den sydlige spids af delstaten og er et af de mest kendte kulturelle centrum i verden, kendt for sine kunstmuseer, teatre, musikscener og natteliv. Staten har også en stærk økonomi med store finansielle og teknologiske centre i byerne New York, Albany og Buffalo.
Staten er også kendt for sine smukke naturskønheder, herunder Adirondack Mountains og Catskill Mountains i nord og vest, Niagara Falls i vest og Long Island i øst. Staten har også mange historiske steder og vartegn, såsom Frihedsgudinden, Empire State Building, og Statens Capitol.
New York State er hjemsted for en bred vifte af kulturelle og etniske samfund, og dens befolkning inkluderer store grupper af afroamerikanere, latinamerikanere og europæiske efterkommere. Staten er også kendt for sin høje livskvalitet og tilbyder en række af oplevelser fra vandreture i bjergene til shopping i New York City og vinprøvning i Finger Lakes-regionen.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE!

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *