• Menu
  • Menu

Myanmar

Myanmar, også kendt som Burma, er et land i Sydøstasien, der grænser op til Bangladesh, Indien, Kina, Laos og Thailand. Landet har en rig historie og kultur, men har også oplevet politisk ustabilitet og konflikt i nyere tid.
Masser af frodige skove og storslåede vandmasser, der vrimler med endemiske arter, er landet perfekt for naturelskere. Overalt kultur og traditioner, der markerer Myanmar-livet. Månederne er fyldt med spændende festivaler, lækker mad og smukt traditionelt håndværk. Landet er hjemsted for vigtige religiøse steder for buddhister over hele verden. Oplev det åndelige og det overnaturlige i templer, pagoder og klostre over det frodige landskab.
Myanmars befolkning er sammensat af mange forskellige etniske grupper, hvoraf den største er bamarerne, der udgør omkring 68% af befolkningen. Landet har også et betydeligt antal etniske minoriteter, herunder shan, kachin, rohingya, mon og chin. Der tales mange forskellige sprog i landet, men burmesisk er det officielle sprog.
Myanmar er et overvejende buddhistisk land, og buddhismen spiller en stor rolle i det daglige liv. Derudover praktiseres også islam, kristendom og hinduisme.
Myanmar har i nyere tid oplevet politisk ustabilitet og konflikt, herunder militærstyre og etnisk konflikt. Landet er dog også kendt for sine smukke landskaber og rige kulturarv, herunder templer, pagoder og ruiner fra det gamle kongerige Bagan. Andre populære turistattraktioner inkluderer den smukke Inle-sø, bjergene i Shan State og strandene i Ngapali.
Det kan dog være vigtigt at overveje de politiske og menneskerettighedsmæssige situationer i Myanmar, inden man beslutter sig for at rejse dertil. Det anbefales at undersøge de seneste rejseadvarsler og tage de nødvendige forholdsregler.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *