• Menu
  • Menu

Bratislava

Historie, arkitektur, tradition, kultur, kunst, drinks, mad og natteliv. Bratislava er beliggende ved floden Donau og er let tilgængelig. Det er et godt sted at hænge ud. Byen er sikker, venlig, problemfri og der er altid noget, der er værd at gøre; hvad enten du er her en eftermiddag, en uge eller et år.
Bratislava er absolut et besøg værd, hvis du forventer at se noget nyt og ikke forventer meget komfort eller super turistattraktioner som i Vesteuropa. Før du besøger byen, skal du forstå, at det aldrig var meningen at den skulle være en hovedstad og ikke er bygget som en (i modsætning til Prag, Budapest osv.).

X

Bratislava, Slovakiets pulserende hovedstad, byder på langt mere end blot sin charmerende gamle bydel og det ikoniske Bratislava Slot. Her er et overblik over nogle af de unikke oplevelser, du kan få i denne spændende by:

Rejs tilbage i tiden på alternative måder:

  • Bratislavas Skydeklub (Bratislavský Strelecký Klub): Test dine skydeværdier i Bratislavas Skydeklub. Prøv kræfter med forskellige skydebaner og oplev spændingen ved at skyde med pistol eller riffel. (Bemærk venligst, at sikkerhedsinstruktion og vejledning altid vil blive givet).
  • Den Blå Kirke (Kostol svätej Alžbety): Besøg den smukke Den Blå Kirke, en romersk-katolsk kirke kendt for sin unikke, lyseblå facade. Kirkens interiør er lige så imponerende med udsmykkede lofter og farverige mosaikker.
  • Ned i Bratislava’s Undergrund (Bunkre pod mestom): Udforsk de mystiske bunkere under Bratislava, der blev bygget under Den Kolde Krig. Lær om byens historie og få et indblik i livet under kommunistisk styre. (Bemærk venligst, at ture til disse bunkere typisk kun er på slovakisk).

Oplev byens alternative sider:

  • Street Art Tour: Tag på en guidet tur for at opleve Bratislavas blomstrende street art-scene. Se store, farverige vægmalerier i byens alternative kvarterer såsom Námestie SNP og Petržalka, og lær om de lokale kunstnere, der skaber dem.
  • Danube-havnen (Bratislavský Dunajský prístav): Slap af og nyd den livlige atmosfære ved Danube-havnen, byens tidligere havneområde. Området er nu omdannet til et populært sted med restauranter, barer, museer og kulturelle arrangementer.
  • Alternativ Aften (Nu Spirit): Oplev Bratislavas natteliv på den alternative Nu Spirit bar. Stedet er kendt for sin afslappede atmosfære, livemusik og et stort udvalg af lokale og internationale øl.

Udforsk områderne omkring Bratislava:

  • Devin Slot (Devínsky hrad): Tag på en udflugt til det romantiske Devin Slot, beliggende ved sammenløbet af floderne Donau og Morava. Udforsk slottets ruiner, nyd den fantastiske udsigt, og lær om områdets historie.
  • De Små Karpater (Malé Karpaty): Tag på en vandretur eller cykeltur i de smukke Små Karpater bjergkæde lige uden for Bratislava. Området byder på smuk natur, historiske landsbyer og charmerende vingårde.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *