• Menu
  • Menu

Ecuador

Ecuador er en sydamerikansk nation, der grænser op til Colombia mod nord, Peru mod øst og syd, og Stillehavet mod vest. Det har en befolkning på ca. 17 millioner mennesker og har hovedstaden Quito.
Rejsende beskriver Ecuador som et sted, hvor fire meget forskellige verdener kommer som en. I Ecuador kan du udforske magien i Amazonas-junglen, stå i de betagende Andesbjergene, slappe af i det varme Stillehav eller endda besøge de legendariske Galapagosøer. Har du forestillet dig at rejse fra Stillehavet til et af de højeste bjerge på jorden og derefter besøge junglen. Nå, i Ecuador kan du gøre det på en dag!
Ecuador har en rig kultur, der er en blanding af indfødte, afrikanske og spanske traditioner. De indfødte stammer har stadig en stærk tilstedeværelse i Ecuador og har en unik kunst og musiktradition, som er blevet bevaret gennem generationer. Derudover er Ecuador også kendt for sin salsa-musik og dans.
Ecuador er kendt for sine naturlige vidundere, herunder Galapagos-øerne, der er kendt for deres unikke dyreliv og økologi, Amazonas regnskoven, de sneklædte Andesbjerge og de kystnære strande. Landet er også hjemsted for flere UNESCO-verdensarvssteder, herunder Quito, Cuenca og Galapagos-øerne.
Ecuador har haft en udfordrende politisk og økonomisk historie og har oplevet politisk uro og økonomiske kriser i fortiden. Imidlertid har landet også gjort fremskridt i de senere år med at reducere fattigdom og øge den økonomiske vækst.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *