• Menu
  • Menu

New Hampshire

New Hampshire er en delstat i det nordøstlige USA og er kendt for sin naturskønhed, især i White Mountains-regionen. Staten er også kendt for at have en stor andel af sin befolkning, der er involveret i politik, da den er den første primærvalgstat i præsidentvalgprocessen.
New Hampshire har hundredvis af seværdigheder og aktiviteter, der appellerer til børn og voksne i alle aldre. Hvad enten det er at tage dine børn til børnenes museum eller til New England’s største skateboard park, der opleves som en forlystelsespark, tager deltage i en sportsbegivenhed, opleve et krydstogt, er der mange muligheder for at nyde besøget.
Fra de hvide bjerge til søerne til havets strande er New Hampshire en feriedestination, der er elsket af voksne og familier for sine udendørs aktiviteter, bjerge, strande og sjove familieattraktioner. Generationer af familier rejser til feriesteder som North Conway, Winnipesaukee-søen og Hampton Beach.
New Hampshire har en varieret økonomi, der spænder fra turisme og landbrug til højteknologisk produktion og forskning. Staten har også en stærk tradition for uddannelse, med mange anerkendte skoler og universiteter, herunder Dartmouth College.
Kulturelt set er New Hampshire kendt for sine årlige folkefester og begivenheder, som omfatter alt fra årlige landmesser og landbrugsudstillinger til høstfester og kunsthåndværksmarkeder. New Hampshire har også en stærk historisk arv, især i forhold til den amerikanske revolution og det tidlige koloniale liv, som kan ses i museer og historiske steder i hele staten.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *