• Menu
  • Menu

New Mexico

New Mexico er en delstat i det sydvestlige USA og grænser op til Texas, Oklahoma, Colorado, Utah og Arizona. New Mexico har en rig kulturhistorie og er hjemsted for mange indfødte amerikanske samfund, især Pueblo, Navajo og Apache-folkene. Det har også en betydelig latinamerikansk befolkning, som har bidraget til statens unikke blanding af kultur og traditioner.
New Mexico er kendt for sine kunstsamfund. Statens kunstmuseer har alt fra Kunsthåndværk til glas, skulptur, malerier af Georgia O’Keeffe. Men der er mere at opleve i New Mexico museer end kunst. Her kan besøgende finde noget særligt i hvert amt i staten. Parker, museer, messer, festival, og ture holdes året rundt i hele New Mexico. Smokey Bear Historiske Park i Capitian, National Atomic Museum i Albuquerque, Clovis Depot Model Train Museum og krigens Eagles Museum i Santa Teresa er blot nogle af de mange muligheder
New Mexico er kendt for sine naturskønne landskaber, der spænder fra høje bjerge til ørkener og Canyons. Mange turister besøger statens nationalparker, herunder Carlsbad Caverns National Park og White Sands National Monument. New Mexico er også hjemsted for mange kunstnere og håndværkere, og der er mange gallerier og markeder, hvor besøgende kan købe unikke kunstgenstande og håndværk.
New Mexico har en forskelligartet økonomi, der inkluderer landbrug, minedrift, turisme og højteknologisk industri. Statens hovedstad er Santa Fe, der er kendt for sin rige kunst- og kulturhistorie, og Albuquerque er den største by i staten. New Mexico har en rig historie og kultur, der afspejles i dens mad, musik og traditioner.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *