• Menu
  • Menu

Kroatien

Fra de store sletter i Slavonien og den fantastiske, uspolerede natur i den indre del af landet til den fortryllende Adriaterhavskyst, har Kroatien en imponerende natur- og kulturarv. Kroatien tilbyder noget for enhver smag, lige fra den smukke natur og seværdigheder, øernes uberørte skønhed, historiske vartegn og nydelse af den fineste lokale mad og drikke til at deltage i en række sportsaktiviteter og forbedre dit helbred og dit velbefindende.
Der er mange gode grunde til at tage på ferie i Kroatien. Landet har en rig kulturhistorie og en fantastisk natur, og der er noget for enhver smag. Her er nogle af de mest populære grunde til at besøge Kroatien:

Smukke strande og krystalklart vand: Kroatien har nogle af Europas smukkeste strande med krystalklart vand og dejlig sand eller sten.

Fantastisk natur: Fra nationalparker og bjergkæder til kystlinjer og øer, Kroatien er rig på naturseværdigheder.

Rig kulturhistorie: Kroatien har en rig kulturhistorie med mange velbevarede middelalderbyer og historiske seværdigheder.

God mad og vin: Kroatisk mad og vin er kendt for at være velsmagende og af høj kvalitet, og det er en stor del af den kroatiske kultur.

Aktiviteter: Kroatien byder på en lang række aktiviteter, lige fra vandreture i nationalparker og rafting på floder til sejlture og dykning.
Nogle af de mest populære seværdigheder i Kroatien inkluderer Dubrovniks gamle bydel, Diocletians Palads i Split, Plitvice-søerne, øen Hvar, Zadar og mange flere.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *