• Menu
  • Menu

Kina

Kina er et stort land i Østasien, der grænser op til flere lande, herunder Rusland, Mongoliet, Nordkorea, Vietnam, Laos og Indien. Med en befolkning på over 1,4 milliarder mennesker er Kina verdens mest folkerige land.
Kina er kendt verden over for sit fyrværkeri og røde drager, for dans og akrobatik, for sine pandaer, som lever i store bambusskove, for en særegen skønhed og for sine mange, mange indbyggere. Men Kina er også et land med en særlig aura af mystik, der blandt andet stammer fra et kulturliv med ældgamle traditioner. Jade Buddha Templet – en af de mest kendte Buddhistiske templer i Shanghai, som også rummer en gigantisk jade statue af Buddha.
Kina er en socialistisk republik med et præsidentielt system og en etpartistat, hvor Kommunistpartiet i Kina er det dominerende parti. Kina er en af verdens største økonomier og er kendt for sin fremstillingsindustri, teknologisektor og eksport af varer.
Kinas kultur har en lang historie, der strækker sig over tusinder af år, og landet er kendt for sine mange kulturelle seværdigheder og monumenter. Nogle af de mest berømte inkluderer Den Kinesiske Mur, den forbudte by i Beijing, Terracotta-hæren i Xi’an og den gamle handelsrute, Silkevejen.
Naturelskere vil også finde mange attraktioner i Kina, såsom Zhangjiajie National Park, der inspirerede landskabet i filmen Avatar, Jiuzhaigou-dalen, en UNESCO-verdensarvsside og berømte floder som Yangtze og Li.
Kina er et stort land, og rejseoplevelser kan variere fra region til region. Større byer som Beijing, Shanghai og Guangzhou er kendt for deres moderne infrastruktur og travle byliv, mens provinser som Yunnan og Sichuan er kendt for deres smukke natur og kultur. Rejsende bør tage hensyn til klimaet og rejsebetingelserne i de områder, de planlægger at besøge, og bør følge lokale råd og anbefalinger for at undgå udfordringer og farer i landet.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *