• Menu
  • Menu

Trinidad og Tobago

Trinidad og Tobago er en østat beliggende i det sydlige Caribien. Landet består af to hovedøer, Trinidad og Tobago, samt mindre øer og holme. Trinidad og Tobago blev uafhængigt i 1962, og siden da har landet udviklet sig til at være et af de rigeste lande i Caribien.
Trinidad og Tobago er en kontrast. Trinidad er travl med handel og mangfoldighed. En kosmopolitisk oase af kreolsk kultur og fødestedet for ståltromlen og limboen. Dens kulturelle eklekticisme og nogle steder forbløffende rigdom er næsten uden sidestykke i hele Caribien. Og så er der den søvnige ø Tobago. Lige nordøst er denne ø rig på naturlige vidundere og pletfri hvide sandstrande, men mangler den by-sofistikerede personlighed fra Trinidad.
Samfundet i Trinidad og Tobago er en smeltedigel af kulturer og etniciteter, herunder afrikanske, europæiske, indiske, kinesiske og mellemøstlige. Dette afspejles i landets sprog, religion, mad og musik.
Sprogene, der tales i Trinidad og Tobago, er engelsk, creole og hindi. Religionerne, der praktiseres, er kristendom, hinduisme og islam. Landet er også kendt for sin carnival-festival, der afholdes hvert år i februar eller marts og er en stor begivenhed, hvor musik, dans og farverige kostumer spiller en stor rolle.
Landet er kendt for sine smukke strande, og turisme er en vigtig indtægtskilde for landet. Ud over strandene er der også mange andre seværdigheder at udforske, herunder regnskov, vandfald, historiske bygninger og museer. Landet har også en rig musikalsk arv, der spænder fra calypso og soca til steelpan-musik, der er opfundet på Trinidad og Tobago.
Landet er også kendt for sin olie- og gasindustri, som er en vigtig indtægtskilde. Landet har også en stor industriel sektor og en række servicevirksomheder. Landet er medlem af det caribiske fællesskab (CARICOM) og deltager aktivt i regionale og internationale samarbejdsinitiativer.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *