• Menu
  • Menu

Mozambique

Mozambique er et land beliggende i det sydøstlige Afrika og har en befolkning på omkring 30 millioner mennesker med forskellige etniske grupper, hvoraf nogle er bantu, makua, shangaan, sena, ndau og mange flere.
Der er utæmmede øer og strande, der kan ses over hele kysten med et vidunderligt klima ideelt til marine eventyr og strandfester. Der er en enorm kulturblanding i regionen, da regionen var et konfliktområde mellem forskellige kulturer fra Afrika, Kina, Indien og Portugal. Tilstedeværelsen af flere kulturer har ikke kun medført arkæologiske vidundere, men også en rig palet af lækre køkkener.
Portugiserne koloniserede landet i det 16. århundrede, og de efterlod en stor indflydelse på landets kultur og livsstil. Landet har også en stærk musik- og dansekultur, med traditionelle danse som marrabenta og hiphop.
Mozambique er et fantastisk sted at tage på ferie på grund af sin rige kultur og smukke natur. Landet er kendt for sine fantastiske strande langs kysten, og det er et perfekt sted for vandsport som dykning og snorkling. Mozambique har også en rig historie og mange spændende steder at besøge, såsom øen Mozambique, som er kendt for sine gamle portugisiske bygninger og smukke koralrev. Der er også nationalparker som Gorongosa National Park, hvor man kan se en række vilde dyr som løver, elefanter, zebraer og mange andre. Mozambique er også kendt for sin lækre mad, der inkluderer retter med frisk fisk og skaldyr samt krydrede karryretter.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *