• Menu
  • Menu

Fransk Guiana

Fransk Guiana er en fransk oversøisk region beliggende i Sydamerika. Regionen grænser op til Brasilien mod syd og øst og Surinam mod vest. Fransk Guiana er en del af EU og euroen er den officielle valuta.
Det er et land, hvor gammelt støder op til nyt i slående uoverensstemmelse. Tætte regnskove beskytter indfødte landsbyer, mens raketter zoomer over hovedet, lanceret fra landets lukrative rumcenter. Hovedstaden, Cayenne, er en smeltedigel af fransk, asiatisk, afrikansk og brasiliansk kultur. Øko-turisme hersker i landets stort set uspolerede vildmark, der er hjemsted for en forbløffende mangfoldighed af dyreliv.
Fransk Guiana har en unik kultur med indflydelse fra både Frankrig og de lokale indfødte grupper og immigranter, inklusiv creoler, Hmong og Haitianere. Der er en blanding af franske og kreolske sprog, der tales i regionen.
Fransk Guiana er hjemsted for en bred vifte af flora og fauna, herunder regnskove, kystlaguner og mange forskellige dyrearter. Det er også kendt for at have en af Europas største rumfartsbasen, Centre Spatial Guyanais, og er et populært sted for ecoturisme og økoeventyr.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *