• Menu
  • Menu

Argentina

Argentina er en sydamerikansk nation, der grænser op til Chile, Bolivia, Paraguay, Brasilien og Uruguay. Det er et af de største lande i verden og har en mangfoldig geografi, herunder Andesbjergene, Patagonien og den berømte Pampas-græssteppe.
Argentina er et land fuld af overraskelser. De berømte attraktioner i Argentina inkluderer spektakulære gletschere, bemærkelsesværdige ørkener, maleriske bjerge, fantastiske havkyst og vulkaner. Argentinske cowboys (Gauchos) bærer egentlige chaps, drikker Mate-te, opdrætte kvæg og om natten synger folkesange om kærlighed og tab. En tur gennem den flerfarvede dal Quebrada de Humahuaca er en af verdens mest spektakulære.
Argentina har en befolkning på omkring 45 millioner mennesker og er kendt for sin rige kulturelle arv, der omfatter tango, litteratur, teater og film. Landet har en overvejende europæisk befolkning med stærke italienske og spanske rødder, selvom der også er betydelige indfødte og afrikanske samfund.
Argentina er en af de største økonomier i Latinamerika og er verdens største eksportør af oksekød og sojabønner. Landet er også kendt for sin vinproduktion og turisme, herunder besøg til Iguazu Falls og Perito Moreno-gletsjeren.
Landets politiske og økonomiske situation har været udfordrende i de seneste år, med høj inflation, valutakriser og politisk ustabilitet.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *