• Menu
  • Menu

Illinois

Illinois er en delstat i Midtvesten i USA og er kendt for sin store by, Chicago, og sin rige landbrugshistorie. Illinois er en af de mest folkerige stater i USA og er hjemsted for en blanding af byområder og landdistrikter.
Illinois er den 24. største stat i USA. Samme størrelse som England og Wales og omgivet på tre sider af vand. Et besøg her giver en mulighed for at udforske den amerikanske midte, dens småbyer, shoppingcentes, nationalparker, vingårde og legendariske Route 66. Statens nyeste store seværdighed Abraham Lincoln Presidential Library & Museum. Illinois er også hjemsted for verdens største T-Rex. Sue, som skelettet er kendt, er et af de største, bedst bevarede og mest komplette T-Rex-skeletter, der nogensinde er fundet. Du kan se hende i al sin herlighed på Field Museum of Natural History i Chicago.
Chicago er en af de mest ikoniske byer i USA og er kendt for sin arkitektur, madkultur, sport og musikscener. Byen har en rig historie med blues- og jazzmusik og er hjemsted for mange festivaler og arrangementer, herunder Lollapalooza og Chicago Jazz Festival. Chicago er også et vigtigt transportknudepunkt og en vigtig handels- og finanscentrum.
Uden for Chicago er Illinois også kendt for sin landbrugshistorie, især produktionen af majs og sojabønner. Der er mange landbrugsmuseer og festivaler i hele staten, og landdistrikterne er fyldt med småbyer og bysamfund, der er kendt for deres charme og gæstfrihed.
Samfundet i Illinois er mangfoldigt og omfatter mange forskellige kulturelle grupper, herunder afroamerikanere, latinamerikanere og europæiske immigranter. Der er en stærk følelse af samfund og solidaritet i mange dele af staten, især i mindre byer og landsbyer.
Illinois har også haft sine udfordringer, især med hensyn til finanser og politisk korruption. Staten har en af de højeste skattesatser i USA og har haft problemer med at balancere sit budget i årevis. Der har også været alvorlige tilfælde af politisk korruption i statens regering.
Alt i alt er Illinois en mangfoldig og interessant delstat med en rig historie og en stærk kulturel arv. Besøgende kan opleve alt fra de pulserende gader i Chicago til de rolige landskaber i landdistrikterne og alt derimellem.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *