• Menu
  • Menu

Venezuela

Venezuela er en sydamerikansk nation, der ligger ved kysten af det caribiske hav. Landet er kendt for sin smukke natur, herunder Angel Falls, verdens højeste vandfald, og Orinoco-floden. Venezuela har også en rig kulturhistorie, og landet er kendt for sine salsa-danse, musik og kunst.
Venezuela har et stort udvalg af landskaber, med de snedækkede Andesbjergene, der falder ned i Los Llanos lavland – cowboyland. Caracas er et højhus knust i en dal parallelt med kysten. Besøg El Hatillo, en farverig koloniby omkring 30 km sydøst for Caracas. Merida er Venezuelas eventyrhovedstad, der tilbyder kajakroning, rafting og mountainbiking. I Parque Nacional Sierra Nevada er højeste toppe i Venezuela, der kulminerer i Pico Boliva
Desværre har Venezuela også oplevet politisk ustabilitet og socioøkonomiske problemer i de seneste år, herunder økonomisk tilbagegang, inflation og mangel på basale fornødenheder som fødevarer og medicin. Dette har ført til politiske og sociale spændinger, herunder protester og sammenstød mellem regeringen og oppositionen.
På trods af disse udfordringer har Venezuela stadig meget at byde på, herunder smukke strande, nationalparker og byer som Caracas, Maracaibo og Valencia. Landet er også kendt for sin gastronomi, der inkluderer retter som arepas, empanadas og pabellon criollo.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *