• Menu
  • Menu

El Salvador

El Salvador er et mellemamerikansk land, der grænser op til Guatemala mod nordvest, Honduras mod nord og øst og Stillehavet mod syd. Landet har en befolkning på cirka 6,5 millioner mennesker og hovedstaden er San Salvador.
Gemt i bunden af Mellemamerika bliver El Salvador ofte overset selv af backpackere. El Salvador er måske det mindste land i Mellemamerika, men det er bestemt et af dets mest charmerende. Det er mindre turistet end sine naboer og er rig på naturlig skønhed, uberørte strande, utallige vulkaner, mange mayaruiner og en stor kultur og rig historie.
Hvilket er en skam – med mayaruiner, veje med rygende vulkaner, søvnige spansk-koloniale landsbyer beliggende i blomsterfyldte dale og lange, brede strækninger af surf venlig Stillehavskyst, er det lige så fortryllende som dets mere berømte naboer. Og på omtrent samme størrelse som New Jersey kan du se de smukkeste steder på få dage.
El Salvador er en republik med en præsidentiel styreform og enkeltkammer parlament. Landet har i mange år været plaget af politisk ustabilitet, korruption og vold, især på grund af den berygtede gadebande, MS-13. Men de seneste år har set en nedgang i kriminalitetsraten.
Kulturelt set har El Salvador en rig og varieret arv fra både oprindelige indianske kulturer og den spanske kolonisering. Den lokale mad er rig på smag og ofte krydret, og landet er også kendt for sin kunst og musik.
El Salvador har også nogle fantastiske naturoplevelser at tilbyde, herunder bjerge, søer, strande og vulkaner. Det er også et populært rejsemål for surfere på grund af sine fantastiske bølger.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *