• Menu
  • Menu

De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer er en gruppe af øer i det Caribiske Hav, der er beliggende øst for Puerto Rico. Øerne er en del af De Amerikanske Jomfruøer og de Britiske Jomfruøer. De fleste øer i dette område er tidligere kolonier, som blev erhvervet af USA fra Danmark og Storbritannien i 1917. Dette omfatter St. Croix, St. John og St. Thomas, der alle er en del af De Amerikanske Jomfruøer, samt Tortola, Virgin Gorda, Jost Van Dyke og Anegada, der udgør de Britiske Jomfruøer.
De Vestindiske øer er berømte for sine smukke hvide sandstrande og turkisblå vand. Tilbring dagen med at sole dig, eller slappe af i en strandstol eller hængekøje på en af øens strande, der konsekvent rangeres blandt de top-10 i verden. Hvis du vil mere end bare sole dig, er der en overflod af spændende vandaktiviteter, fra dykning i verdensklasse, dybhavsfiskeri, sejlads, snorkling, kajakroning og paddleboarding til windsurfing og jetski.

Ingen andre steder i Caribien kan du dykke et vrag, en mur, en mole og et rev på en dag! Uanset om du er en nyligt certificeret dykker eller en mere avanceret, er der meget at se i det uberørte farvand, med mere end 500 fiskearter, 40 typer koraller og hundreder af hvirvelløse dyr, der befinder sig i havet. Landaktiviteter vil helt sikkert fascinere med frodige landskaber og ærefrygtindgydende udsigter, der skaber de perfekte rammer for ridning, vandreture, cykling og spændende øko-ture.

Vores Danske aner er tydelige og giver masser af muligheder for at dykke ned i historien
De Vestindiske Øer har en blanding af kulturer, der afspejler de forskellige kolonihistorier. Dette inkluderer en blanding af afrikansk, europæisk og indiansk kultur, samt en stærk indflydelse fra USA og Storbritannien. Musik og dans spiller en vigtig rolle i kulturen, og øerne er kendt for deres calypso, reggae og steelpan musik. Turisme er en vigtig indtægtskilde på øerne, og de smukke strande og det klare blå vand tiltrækker besøgende fra hele verden. Øerne har dog også udfordringer med høj kriminalitet og økonomisk ulighed.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *