• Menu
  • Menu

Malta

Malta er en ø-nation i Middelhavet, der har en rig og varieret kultur og en interessant historie. Befolkningens sammensætning og etniske kultur har været formet af øens beliggenhed og historie som et korsvej for forskellige kulturer og civilisationer.
Malta, Gozo og Comino har omhyggeligt forberedt din ankomst for at sikre, at du får et vidunderligt, velfortjent og sikkert ophold. Valletta og de tre byer med deres formidable befæstninger, de forrevne klipper og afsides bugter omkring Malta de ser alle anderledes ud fra dækket. Så hop på et havnekrydstogt, eller tag et ø-krydstogt, og oplev Malta fra en anden vinkel. I Marsaxlokk Bay kan du se de farverige, traditionelle maltesiske fiskerbåde.
Malta har en overvejende maltesisk befolkning, som taler maltesisk og engelsk. Maltesisk er et semitisk sprog, der er stærkt påvirket af italiensk, og det er også det eneste semitiske sprog, der er skrevet i det latinske alfabet.
Maltesisk kultur har rødder i en blanding af arabiske, italienske og spanske traditioner og har også været påvirket af britisk kolonialisme. Dette afspejles i landets mad, musik, arkitektur og kunst.
Malta er kendt for sine fantastiske strande, varme klima og fantastiske naturskønhed. Der er også mange historiske seværdigheder at udforske, herunder Megalithic Templer, der er blandt de ældste fritstående strukturer i verden. Øen er også hjemsted for den befæstede by Valletta, som er en UNESCO-verdensarvsliste og er fyldt med historiske monumenter og bygninger.
Malta er også kendt for sine festligheder og religiøse festivaler, der finder sted hele året rundt. Blandt de mest berømte er festen for St. Pauls skibbrud, som finder sted i februar, og festen for St. Joseph, som finder sted i marts.
Samlet set er Malta en spændende destination, der har noget at tilbyde for alle.

X

Malta, Middelhavets perle, byder på langt mere end blot solrige strande, azurblåt hav og historiske byer. Her er et overblik over nogle af de unikke oplevelser, du kan få på denne fascinerende ø:

Rejs under havets overflade:

Oplev Maltas alternative sider:

Nyd Maltas kunst og kultur:

Smag på det lokale:

Husk:

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *