• Menu
  • Menu

Peru

Peru er et sydamerikansk land, der grænser op til Ecuador, Colombia, Brasilien, Bolivia og Chile. Landet har en rig historie og kultur, hvor Inka-civilisationen har spillet en vigtig rolle.
Ud over sine kulinariske lækkerier kan Lima prale af mange museer og de imponerende 1.800 år gamle Huaca Pucllana-ruiner. Besøg “Machu Picchu i nord”, på en klippetop omgivet af skyskov; Chavín de Huantar – som foruddaterer inkaerne og har smalle tunneler og imponerende graveringer. Peru har ikke færre end tre Amazon-regioner: flodens nationalparker og reserver omkring Iquitos; Chachapoyas-Gocta-Kuelap-med sine museer, ruiner og det høje vandfald
Perus samfund er præget af en blanding af oprindelige kulturer og europæisk indflydelse. Der er også en betydelig indvandring fra nabolandene. Peru er en af de største producenter af mineraler i verden, og landets økonomi er også afhængig af landbrug og turisme.
I Peru findes der mange forskellige etniske grupper, som hver har deres egne sprog, traditioner og skikke. Spansk er det officielle sprog, men der tales også Quechua og Aymara i de oprindelige samfund. Landet har også en rig musiktradition og er kendt for sine farverige danse og festligheder, herunder Inti Raymi (solhvervsfest) og Carnaval.
Peru er kendt for sin storslåede natur og er et populært rejsemål for naturelskere og eventyrere. Landet har en række ikoniske destinationer, herunder Machu Picchu, Titicacasøen og Nazcalinjerne. Derudover kan man også opleve den pulserende hovedstad Lima, de maleriske Andesbjergene og den smukke Amazonas-regnskov.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *