• Menu
  • Menu

NÅR DU VIL KØBE EN REJSE!

I en coronatid skal du først og fremmest sætte dig ind i status her og på din ønskede destination. Du kan finde opdaterede data her både udenrigsministeriets 85 lande, men også et verdenskort. Dernæst anbefaler vi dig at du følger op på din forsikringsdækning. Det kan blive dyrt at ændre rejsen, blive sat i karantæne eller i værste fald ende på hospital uden forsikringsdækning. Se også vigtig information længere nede på siden.
Under destinationer finder du alle lande, stater og en række byer der kan inspirere dig. Der er mange udbydere på markedet og vi ønsker først og fremmest at give dig information om priser og muligheder

FLY MULIGHEDER TIL DESTINATIONEN

Når du har fundet en destination, kan du finde priser og muligheder på flyrejser og ophold til venstre når du har valgt ”opleve-nyde-se-opdage” linket. Vi viser dig flytider, priser og dit CO2 fodaftryk. Når du har valgt udrejse og hjemrejse vil du få oplyst de leverandører du kan vælge imellem.
Når du har besluttet dig for en leverandør trykker du vælg og du kommer ind på deres booking hjemmeside.

HOTELOPHOLD PÅ DESTINATIONEN

Når du vælger hoteller under destinationen får en lang række tilbud på priser og betingenser. PÅ samme måde som fly vil du få en række leverandører inkluderet hotellet selv og når du vælger en leverandør sendes du hen til deres booking side.

OPHOLD I FERIEBOLIGER PÅ DESTINATIONEN

Virker på samme måde som hoteller

VIGTIG INFORMATION
Vi henviser kun, så ansvaret er hos den leverandør du vælger. For at være omfattet af pakkerejseloven, skal det rejsebureau du køber af være registeret i CVR-registeret og rejsegarantifonden. De har registreringsnumre, som du kan kontrollere.
Priserne er de endelige priser inklusive alle afgifter og gebyrer, herunder betalingsgebyrer for den billigste almindelige betalingsmetode (som kan variere efter udbyderen). Der pålægges muligvis yderligere gebyrer for andre betalingsmetoder, bagage, måltider, Wi-Fi eller andre tillægstjenester. Priserne, tilgængeligheden og rejseoplysningerne er uforpligtende og kan blive ændret eller underlagt yderligere betingelser. Disse oplysninger afspejles i resultaterne inden for mindre end 24 timer. Der kan gælde yderligere betingelser fra vores partnere. Du bør tjekke priser og betingelser for tjenesteudbyderne, før du booker.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *