• Menu
  • Menu

Indonesien

Indonesien er et stort land i Sydøstasien med en mangfoldig befolkning på mere end 270 millioner mennesker. Landet består af tusindvis af øer, hvoraf de største er Java, Sumatra, Kalimantan (Borneo), Sulawesi og Papua.
At have mellemlanding på utallige steder i Indonesien er det, der gør dette land til et vidunderligt sted at besøge. Skønheden i naturskønne naturlandskaber blandet med forskellige unikke kulturer fra dets folk. Nyd de uberørte strande, bjerge, søer og mange flere behagelige destinationer såvel som de storslåede skyer over hele landet. Og når du beslutter at se dem alle, er et besøg ikke nok til at omfavne Indonesiens vidundere.
Indonesien har en rig kultur og historie, og er kendt for sine smukke landskaber og mangfoldige kulturer. Landet har mere end 300 forskellige etniske grupper og over 700 forskellige sprog og dialekter. Islam er den dominerende religion i landet, men der er også en betydelig kristen, hinduistisk og buddhistisk befolkning.
Indonesien er hjemsted for nogle af verdens mest fantastiske naturskønheder, herunder de berømte Borobudur-templer på Java og de smukke rismarker på Bali. Landet byder også på en række smukke strande, snorkling og dykning i koralrev, og fantastisk vulkansk landskab, såsom Mount Bromo og Krakatau.
Indonesien er også kendt for sit rige og varierede køkken, som varierer fra region til region. Nogle af de mest kendte retter er fx nasi goreng, satay og rendang.
Selvom Indonesien er et smukt land med en rig kultur og historie, har landet også udfordringer med fattigdom, korruption og naturkatastrofer såsom vulkanudbrud og jordskælv. Rejsende bør følge lokale råd og anbefalinger for at undgå farer og udfordringer i landet.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *