• Menu
  • Menu

Wales

Wales er en del af Storbritannien og har en unik kultur og sammensætning, der adskiller sig fra resten af landet. Den walisiske kultur har rødder i keltiske traditioner og har en stolt historie med at bevare sproget, kulturen og traditionerne.
Wales er fortryllende med sine sjove bynavne, storslåede bjerge, historiske borge og attraktioner skabt af excentrikere. Besøg Portmeirion med Kupler, løvehoveder, snoede skorstene, smedejernsskilte, søjler, Buddha-statuer og alverdens krummelurer mikses sammen til en arkitektur, som ikke er set mage andet steds. Tag med Snowdon Mountain Railways damplokomotiver, der siden 1896 har bragt turister op på toppen af Wales’ største bjerg, Snowdon.
Den walisiske befolkning består hovedsageligt af walisere, som taler det walisiske sprog, men der er også en betydelig engelsk-talende befolkning. Der er også mindre grupper af andre etniske grupper, såsom irere, skotter og andre indvandrere fra Europa og resten af verden.
Wales er kendt for sin storslåede natur, som omfatter bjerge, søer og smukke kystlinjer. Der er mange muligheder for vandreture og udendørs aktiviteter, herunder vandreture i nationalparkerne Snowdonia og Brecon Beacons. Wales har også en rig kulturarv, herunder mange slotte og historiske steder at besøge.
Når man besøger Wales, kan man opleve den walisiske kultur og traditioner på tæt hold, herunder traditionel folkemusik, poesi og litteratur. Derudover er der også mulighed for at smage på den lokale mad og drikke, herunder walisisk lam og traditionel walisisk ost.
Wales er et fantastisk rejsemål for dem, der ønsker at opleve en unik kultur og natur, der er anderledes end resten af Storbritannien.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *