• Menu
  • Menu

Massachusetts

Massachusetts er en delstat i det nordøstlige USA, der grænser op til Rhode Island, Connecticut, New Hampshire, Vermont og Atlanterhavet. Den største by i Massachusetts er Boston, der også er statens hovedstad. Massachusetts er en af de tidligste kolonier i USA og en vigtig del af den amerikanske historie, da mange af begivenhederne, der førte til den amerikanske revolution, fandt sted i staten.
Juleferien står for døren og Massachusetts er et fantastisk sted at være på dette særlige tidspunkt af året. Fra den første Thanksgiving i Plymouth til den næststørste nytårsaftens fest i Boston, det er altsammen her i Massachusetts. Selvfølgelig også for dem, der finder eventyr på andre måder, tilbydes utrolige sportsbegivenheder, hvalsafari, kurbade i verdensklasse, familie sjove destinationer som lokale zoologiske haver og Six Flags og så meget mere! Det er sådan en spændende og forskelligartet tilstand, og det giver besøgende så mange valgmuligheder, når det kommer til at have det sjovt!
Massachusetts har en alsidig økonomi med højteknologiske virksomheder, sundheds- og bioteknologiske industrier, finanssektoren, uddannelsessektoren og turisme. Massachusetts er også kendt for sin rige kulturarv, der inkluderer historiske steder som Freedom Trail og Plymouth Plantation, museer som Museum of Fine Arts og Harvard Museum of Natural History, og begivenheder som Boston Marathon og Salem Halloween Festival.
Massachusetts har en alsidig befolkning, der inkluderer store grupper af irske, italienske og portugisiske amerikanere, samt mindre grupper af asiatiske og latinamerikanske amerikanere. Statens politiske holdninger har traditionelt været liberale, og Massachusetts var en af de første stater til at legalisere homoseksuelle ægteskaber og legalisere marihuana til rekreativ brug.
Blandt de vigtigste uddannelsesinstitutioner i Massachusetts er Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Boston University, som er blandt de mest prestigefyldte i verden.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *