• Menu
  • Menu

Strasbourg

Strasbourg spiller en vigtig rolle som et forretnings-, handels- og kulturcenter. Ud over sin traditionelle rolle som Alsace-hovedby er Strasbourg også hjemsted for en række europæiske institutioner og organer, herunder Europa-Parlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Dens position i Europa skaber en blomstrende, kosmopolitisk stemning, der kombinerer det bedste fra begge verdener, gammelt og nyt.

Strasbourg er fyldt med unikke oplevelser, der venter på at blive udforsket. KLIK for et par ideer:
X

Her er en oversigt over nogle unikke oplevelser i Strasbourg, Frankrig, med gyldige links:

Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg (https://www.cathedrale-strasbourg.fr/) Denne imponerende gotiske katedral fra 1200-tallet er et arkitektonisk vidunderstykke med sin 142 meter høje tårn. Besøg den smukke indre del og nyd de fantastiske glasmalerier.

La Petite France (https://www.petite-france.com/) Et malerisk kvarter med smalle brolagte gader, bindingsværkshuse og gamle vandmøller og fæstningsværker langs floden Ill. Her får du en stemning af den gamle bydel.

Musée Alsacien (https://musees.strasbourg.eu/musee-alsacien) Dette museum giver et indblik i det alsaciske hverdagsliv gennem tiden med rekonstruerede interiører, traditionelle dragter og håndværk.

Barrage Vauban (https://www.strasbourg.eu/barrage-vauban) En spektakulær løftedam konstrueret i 1600-tallet af den berømte fæstningsbygger Vauban. Et imponerende ingeniørarbejde som stadig fungerer.

Quartier Gare (https://www.quartier-gare.com/) Et nyrenoveret område med spændende nybyggeri, caféer og grønne områder omkring den gamle banegård med dens imponerende facade.

European Institutions (https://european-way.com/) Strasbourg huser en række vigtige EU-institutioner som Europarådet og Menneskerettighedsdomstolen. Tag en guidet tur og lær om deres arbejde.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *