• Menu
  • Menu

Holland

Med en osteelskende befolkning i verdens måske tættest befolkede land og med 37000 km cykelstier, er der masser af muligheder for at møde, besøge og opleve Holland. Et utal af kanaler gør selv en tur på en vandcykel til en stor oplevelse med stop ved de utallige cafeer der findes overalt. Masser af museer sørger for kultur, fodbold for sport og underholdningsmuligheder giver dig en unik oplevelse. Hertil hele verdens køkken til din rådighed.
Befolkningssammensætningen i Holland er meget forskelligartet og har historisk set været påvirket af forskellige etniske grupper. De største etniske grupper i Holland er hollandske, indonesiske, tyrkiske, marokkanske og surinamesiske. Derudover er der også mindre grupper af mennesker med rødder i andre dele af verden, såsom kinesere, antillianere og arabiske samfund.
Den hollandske kultur er kendt for sin åbenhed og tolerance overfor forskellige etniske og kulturelle grupper. Det er også en kultur, der værdsætter individualisme og frihed. Traditionelt er Holland også kendt for sin malerkunst, arkitektur og litteratur, og det har en rig arv inden for musik og dans.
Holland har også nogle unikke traditioner og højtider, som inkluderer Sinterklaas, som er en traditionel hollandsk højtid, der fejres til ære for Sankt Nikolaus. Under Sinterklaas-fejringen uddeler Sankt Nikolaus gaver til børnene, og det er en tid med festligheder og samvær.
Andre traditioner omfatter hollandsk ost og tøj, og Holland er også kendt for sin cykelkultur, da cykling betragtes som en vigtig del af dagligdagen og transporten i Holland. Overordnet set er den hollandske kultur en blanding af traditionelle og moderne værdier, og den afspejler det multikulturelle samfund i Holland.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *