• Menu
  • Menu

Mexico

Mexico er et land i det sydlige Nordamerika og er det tredje største land i Latinamerika efter Brasilien og Argentina. Mexico er kendt for sin rige kultur og historie, farverige festivaler, stærke gastronomi og smukke landskaber.
Fantastiske strande, gamle ruiner, forførende kultur, dynamiske byer fyldt med kolonial arkitektur. Mexico er enormt! Det er også forskelligt, spændende, smukt og ja, undertiden udfordrende. Alt sammen, hvorfor der er så meget at tilbyde, uanset hvad du leder efter. Uanset om du vil have en afslappende strandferie, en pulserende by udflugt, en kulturel fordybelse, en festuge, en naturferie eller nyde madparadiset, har Mexico alt og mere.
Mexico er et multikulturelt samfund med en blanding af indfødte kulturer, europæisk påvirkning og afrikanske rødder. Det officielle sprog er spansk, men der tales også mange andre sprog, herunder nogle indfødte sprog. Religionen er primært katolsk kristendom, men der er også andre religioner, såsom protestantisme, jødedom og islam.
Mexico er et land med stor økonomisk ulighed, og der er stor forskel på levestandarden i byerne og på landet. Landet har en stor og varieret økonomi, og eksport af olie og fremstilling af biler er blandt de vigtigste økonomiske sektorer.
Mexicos kultur er rig og mangfoldig og omfatter alt fra præ-columbianske civilisationer til spansk kolonialkunst og moderne popkultur. Landet er kendt for sin farverige kunst, musik, dans og gastronomi, og der er mange festivaler og fejringer i hele landet året rundt.
Mexico har også en rig natur, herunder smukke strande, bjerge, jungle og ørkener. Landet er også hjemsted for mange forskellige dyrearter, såsom jaguarer, krokodiller og havskildpadder.
Mexico har også nogle udfordringer, herunder narkotikarelateret vold og kriminalitet, korruption og fattigdom. Men til trods for disse udfordringer fortsætter Mexico med at være et populært turistmål og et vigtigt kulturelt og økonomisk center i Latinamerika.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *