• Menu
  • Menu

Tibet

Tibet er en autonom region i Kina og en del af Himalaya-bjergkæden. Tibet har en unik kultur og historie og er kendt for sin buddhistiske arv og store naturskønhed.
Tibet, der er kendt som verdens tag, er det højeste sted til himlen med en gennemsnitlig højde på 4.900 meter. Beliggende på et plateau nord for Himalaya er det et mystisk, eksotisk sted, som mange udenforstående længes efter. Siden begyndelsen af det 20. århundrede har det massive, rolige land med dets majestætiske natur og mystiske religiøse kultur udøvet en fantastisk træk på rejsende. Lhasa, er en unik og åndelig by på et sneplateau.
Det tibetanske samfund er dybt præget af tibetansk buddhisme og den åndelige leder, Dalai Lama. Tibet har gennemgået store politiske forandringer de seneste årtier, og mange tibetanere er blevet tvunget til at flygte fra deres hjemland og bosætte sig i andre dele af verden.
Tibet er også kendt for sine spektakulære naturscenerier, herunder bjergkæderne Himalaya og Karakorum, der begge strækker sig ind i Tibet. Der er også mange floder, søer og hellige steder at udforske i Tibet.
Mulige oplevelser i Tibet inkluderer at besøge de mange buddhistiske templer og klostre, deltage i festivaler som Losar (tibetansk nytår), vandre og trekke i Himalaya-bjergene og besøge naturskønne steder som Yamdrok-tso-søen og Mount Kailash.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *