• Menu
  • Menu

Panama

Panama er et land i Centralamerika, der grænser op til Costa Rica mod vest og Colombia mod øst. Landet er kendt for sin kanal, Panama-kanalen, der blev bygget i starten af det 20. århundrede og forbinder Atlanterhavet med Stillehavet.
Ved krydset mellem to oceaner og to kontinenter er Panama et smalt lille land fyldt med kultur, tropiske strande, historie, dyreliv og dybest set alt hvad du kunne ønske dig. Besøg Panamakanal, et vidunder inden for maritim teknik, tag toget og kør gennem junglen med stop i de små byer. Oplev Casco Antiguo med dens historiske, farverige bygninger og maleriske gader fyldt med kreativitet og kunst i hvert hjørne.
Panama er en demokratisk republik med en præsidentiel regeringsform. Landet er relativt rigt og har en veludviklet serviceøkonomi, primært drevet af finansielle tjenester og turisme.
Panamas kultur er en blanding af europæisk, afrikansk og indiansk kultur. Musik og dans spiller en stor rolle i den panamanske kultur, og landet har en rig tradition for folklore og karnevalsfester. Derudover er panamanske kunsthåndværk, såsom farvestrålende tekstiler og håndlavede træfigurer, også populære souvenirs.
For turister byder Panama på smukke strande, regnskove og naturskønne bjerge. Panama City, hovedstaden, er kendt for sin skyline, der er domineret af høje bygninger og skyskrabere, og for sit historiske område, Casco Viejo, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *