• Menu
  • Menu

Nicaragua

Nicaragua er et mellemamerikansk land beliggende mellem Stillehavet og Det Caribiske Hav. Landet grænser op til Honduras mod nord og Costa Rica mod syd. Nicaragua er det største land i Mellemamerika med en befolkning på ca. 6,5 millioner mennesker og en overvejende ung befolkning.

Kaldenavnet “Landet af søer og vulkaner.” er rigtigt. Besøgende til Nicaragua kan nyde den naturlige skønhed i snesevis af vulkaner, floder og søer samt to oceaner. Besøg Lago de Nicaragua hvor vandring, kajak, cykling og sund mad er øens vigtigste træk. Cerro Negro, en ung og aktiv vulkan hvor du vandrer til toppen, sætter dig på et stykke træ og ”flyver” ned ad siden. Besøg Miraflores nationalparken og derefter afslapning på Corn island
Landet har oplevet politisk uro i de seneste årtier, inklusive en revolution i 1970’erne og 1980’erne og en række politiske kriser i de seneste år. Økonomisk set er landet en af de fattigste i regionen, og landbruget spiller en vigtig rolle i landets økonomi, herunder produktion af kaffe, bananer, tobak og sukker.

Nicaragua har også en rig kulturel arv, inklusive traditionelle håndværk som keramik og tekstiler, en varieret musikscene og en række festivaler og fejringer, herunder “Dia de los Muertos” (de dødes dag) og karneval i byen Granada. Der er også muligheder for at udforske landets smukke natur, herunder vulkaner, bjerge, regnskov og strande.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *