• Menu
  • Menu

Sverige

Nyde naturen, vandre langs vandet, klatre på klipper, sejle kano på de utallige søer, spise kødboller i Ikea eller stå på ski. Besøg Wasa skibet i Stockholm eller sejl i Skærgården. Hvad enten du er til panoramaudsigt over havet, vil se det hele fra oven, eller du skal shoppe julegaver, nyde julemarkeder eller spise en dejlig middag på “Ringsjöns pärla” kalder man det privatejede og stadig beboede Bosjökloster er Sverige altid et besøg værd.
Sveriges etniske kultur og traditioner afspejler landets lange historie og varierede geografi. Den svenske befolkning er hovedsageligt af svensk oprindelse og er kendt for deres stolte traditioner og kultur, herunder vikingetiden, svenske juletraditioner og svenske madkultur.
Sverige har også en betydelig samisk befolkning i det nordlige Sverige, der har deres egne unikke sprog og kulturelle traditioner. Derudover har Sverige en lang historie med indvandring fra forskellige dele af verden, og der er en betydelig andel af befolkningen med indvandrerbaggrund.
Når det kommer til turisme, er Sverige kendt for sin utrolige natur, der spænder fra de spektakulære skærgårde langs kysten til de smukke skove og søer i det indre af landet. Der er også mange historiske og kulturelle seværdigheder at udforske, herunder Gamla Stan i Stockholm, det kongelige slot i Drottningholm og de gamle vikingebosættelser i Birka og Hovgården.
Sverige har også en stærk design- og modekultur og er kendt for sine innovative og banebrydende designere. Derudover er svenskerne kendt for deres høje livskvalitet og er ofte rangeret som et af verdens lykkeligste lande. Alt dette gør Sverige til et fantastisk rejsemål for dem, der ønsker at udforske en unik og spændende kultur og nyde naturens skønhed.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *