• Menu
  • Menu

Haiti

Haiti er et land i Caribien og deler øen Hispaniola med Den Dominikanske Republik. Landet har en turbulent historie med politisk ustabilitet, naturkatastrofer og økonomisk usikkerhed.
Selvom Haiti er omgivet af det Caribiske Hav og er kendt for smukke strande og fantastisk surfing, kan det også prale af stejle og fantastiske bjergområder. Haiti er hjemsted for nogle af de højeste toppe i Caribien. Kombiner franske, spanske og afrikanske smag, så har du et haitiske køkken. Smagen af deres mad vil sandsynligvis være ulig noget, du nogensinde har smagt! Haitis kulinariske verden er noget, du bare skal prøve!
Haitis samfund er præget af etniske og kulturelle forskelle, med en befolkning der består af afrikansk og europæisk afstamning, samt en mindre gruppe med asiatiske rødder. Landets officielle sprog er fransk og haitisk kreolsk, men der tales også andre sprog og dialekter.
Haitis kultur er rig på musik, dans og kunst, med en blanding af afrikanske, franske og indianske traditioner. Den haitianske musikstil kompa er særligt kendt og populær i hele Caribien. Madkulturen er også rig, med retter som fritters, rice and beans og krydret græskarsuppe, der er populære i landet.
Turisme er en vigtig indtægtskilde for Haiti, med smukke strande og en rig kulturarv, herunder det berømte Citadelle Laferrière, en fæstning bygget i det 19. århundrede. Landet lider dog stadig under politisk ustabilitet og økonomisk usikkerhed, hvilket kan påvirke turismen og den generelle trivsel for befolkningen.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *