• Menu
  • Menu

Vietnam

Vietnam er en sydøstasiatisk nation beliggende på Indokinahalvøen. Landet har en lang og rig historie, der daterer sig tilbage til det 3. årtusinde f.Kr. og har gennemgået mange politiske og kulturelle forandringer i årenes løb.
Vietnam er et af Sydøstasiens smukkeste lande og tiltrækker rejsende til sine frodige bjerge, travle byer og gyldne sandstrande. På trods af hurtig modernisering i Vietnams bycentre i Hanoi og Ho Chi Minh forbliver tidsangivne traditioner intakte blandt de lokale. Så uanset om du planlægger en historisk rundvisning i Hanoi og Ho Chi Minh, en afslappende strandferie eller bare vil undslippe det travle byliv kan du finde det i Vietnam.
I dag er Vietnam en socialistisk republik med en etpartistyre, hvor det vietnamesiske kommunistparti har magten. Landet har oplevet en økonomisk fremgang i de senere år og er nu en af de hurtigst voksende økonomier i Sydøstasien.
Vietnamesisk kultur er rig og mangfoldig, og landet er kendt for sin mad, musik, dans og traditionelle håndværk. Der er også mange religiøse og åndelige traditioner i Vietnam, hvoraf buddhismen er den største.
Når det kommer til oplevelser, har Vietnam en masse at byde på. Fra de travle gader i Hanoi og Ho Chi Minh City til de fredelige rismarker i Sapa og de smukke strande i Da Nang og Nha Trang. Der er også mange historiske seværdigheder, herunder UNESCO World Heritage-steder som Ha Long Bay, Hoi An Ancient Town og Hue Citadel. Vietnam er også kendt for sine naturskønne områder, såsom Phong Nha-Ke Bang National Park og Mekong Deltaet.
Vietnam er også et godt sted at udforske vietnamesisk madkultur, og du bør ikke gå glip af at smage på lokale specialiteter såsom pho-nudelsuppe, banh mi-sandwich og friske forårsruller. Derudover er shopping i Vietnam også en populær aktivitet, hvor turister kan finde alt fra håndlavede souvenirs til billige tøj og elektronik.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *