• Menu
  • Menu

Georgia

Georgia er en sydøstlig stat i USA med et areal på cirka 154.000 km² og en befolkning på cirka 11 millioner mennesker. Den største by og hovedstad i staten er Atlanta.
Besøgende kan rejse gennem bjerge og skovklædte bjergskråninger med huler i nord, gårde og plantager i syd, den mystiske, lavtliggende Okefenokee Swamp i sydøst, og en Atlanterhavskyst af tidevands moser. Fra sin afgørende rolle i borgerkrigen og dets lederskab i borgerrettighedsbevægelsen til dens mesterskabsgolfbaner, haver og musikfestivaler tilbyder Georgia en rig arv i historie og musik samt eventyr og kulturelle attraktioner.
Georgias samfund er mangfoldigt, og befolkningen består af en blanding af afroamerikanere, hvide, latinamerikanere, asiater og andre etniske grupper. De fleste af georgierne er kristne, primært protestanter.
Georgias økonomi er drevet af en blanding af landbrug, industri og serviceindustri, med turisme som en af de største sektorer i staten. Georgia er også hjemsted for en række prestigefyldte universiteter og colleges, herunder University of Georgia og Georgia Institute of Technology.
Georgias kultur er rig og varieret og omfatter traditionelle amerikanske sydstatspraksis som f.eks. country musik, blues og soul. Statens historie er også tæt knyttet til borgerrettighedsbevægelsen, og Martin Luther King Jr., en af de mest kendte ledere af bevægelsen, er fra Atlanta.
Oplevelser i Georgia inkluderer besøg i historiske steder som f.eks. borgerrettighedsbevægelsens steder, Civil War Battlefield National Parks, og den velbevarede plantage i Savannah. Georgia har også smukke strande langs kysten, imponerende bjerge og nationalparker i det nordlige Georgia, og muligheder for rekreation og friluftsliv i hele staten.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *