• Menu
  • Menu

Brasilien

Brasilien er et land beliggende i Sydamerika, og er det største land i både Sydamerika og Latinamerika. Landet grænser op til alle sydamerikanske lande undtagen Ecuador og Chile, og er hjemsted for en bred vifte af kulturelle grupper og etniciteter.
Brasilien har noget for alle. Fra nord til syd er den brasilianske kyst fyldt med fantastiske strande og øer, Morro de São Paulo og Boipeba er nogle af dem. Landet kan prale af 72 nationalparker. Nogle har klitter delt med klare laguner, andre har vandfyldte huler. Nogle har massive plateaubjerge, og andre har fascinerende vandfald. Landet har bjerge i alle former og størrelser samt vandfald, ørkener, jungler, græsarealer, kløfter og meget mere.
Brasilien har en meget mangfoldig befolkning, der er resultatet af både europæisk kolonisering, indfødt oprindelig befolkning og afrikanske slaver, der blev bragt til landet i løbet af koloniperioden. Dette har ført til en unik blanding af kulturer og traditioner, der er synlige i landets mad, musik og kunst.
Brasilien er også kendt for sin natur og biodiversitet, med store regnskove, floder og et varieret dyreliv. Landet er hjemsted for Amazonas-regnskoven, der er verdens største regnskov, samt de imponerende Iguaçu-vandfald, der er en stor turistattraktion.
Brasilien er en førende økonomisk magt i Sydamerika, og landet har en vigtig rolle i regionens politik og økonomi. Brasilien er også kendt for sin karnevalsfest, som er en vigtig del af landets kultur og tiltrækker turister fra hele verden.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *