• Menu
  • Menu

Rohde Island

Rhode Island er en delstat i det nordøstlige USA, beliggende på den østlige kyst af USA. Staten er den mindste af de 50 amerikanske stater og er kendt som “Ocean State” på grund af dens lange kystlinje og betydning for fiskeri og skaldyrindustrier.
Selv om det kun tager 45 minutter at køre fra den ene ende af Rhode Island til den anden (den mindste stat i Unionen) tilbyder den mere end 640km (400 miles) kyststrækning, brede sandstrande, parker, byer og et væld af historiske seværdigheder. Det var også den første stat til at erklære uafhængighed fra Storbritannien den 4. maj 1776 og den første, der vedtog love mod slaveri i 1774.
Staten har en lang historie og var blandt de første 13 kolonier, der blev grundlagt af de britiske kolonister. Rhode Island spillede en vigtig rolle i den amerikanske revolution og var en af de første stater, der underskrev USAs uafhængighedserklæring.
Rhode Island er kendt for sin rige kultur, især inden for kunst, musik og arkitektur. Staten har mange museer, gallerier og teatre og er også hjemsted for en række af verdens førende universiteter og institutioner.
Staten er også kendt for sine mange lækre spisesteder og sin blomstrende turistindustri, der inkluderer maleriske kystbyer, historiske seværdigheder og smukke naturområder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *