• Menu
  • Menu

Moldova

Moldova er et land i Østeuropa med en interessant kultur og historie. Landet har en blanding af rumænske og slaviske kulturelle indflydelser, og dette afspejles i sprog, mad, musik og traditioner.
Moldova har store landskabelige herligheder og seværdige rester fra en lang forhistorie, men den store forskel på rig og fattig springer i øjnene. Vejen mod hovedstaden Chisinau er præget af et kuperet, grønt landskab med veldyrket landbrugsjord, hvor vin, korn, majs og solsikker om sommeren fylder mest. Chisinau kaldes den hvide by, fordi byggematerialet primært er kalksten. Med mange træer og parker har også givet den tilnavnet den grønne by.
Moldova er også kendt for sin vinproduktion, og der er mange vingårde i landet, som man kan besøge og smage på de lokale vine. Der er også mange klostre og kirker, som er vigtige for den ortodokse kirke.
Hovedstaden Chisinau er en livlig by med masser af restauranter, barer og natteliv, og der er også museer og parker at besøge. Derudover kan man tage på vandreture i de smukke landskaber og naturreservater i landet.
Generelt set er Moldova et godt sted at besøge, hvis man ønsker at opleve en unik blanding af rumænsk og slavisk kultur og smage på lækre vine, samtidig med at man kan udforske smukke landskaber og historiske steder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *