• Menu
  • Menu

Saint Vincent og Grenadinerne

Saint Vincent og Grenadinerne er en østat beliggende i Caribien og består af Saint Vincent og de nordlige Grenadinerne, en gruppe øer nord for Saint Vincent. Hovedstaden er Kingstown, som ligger på Saint Vincent. Samfundet er en blanding af afrikanske, europæiske og caribiske kulturer, og landet er kendt for sin musik, dans og festligheder.
Vincent og Grenadinerne. Et tilflugtssted for sejlere, St. Vincent og Grenadinerne praler med nogle af de smukkeste landskaber i Caribien. Denne linje på 36 smaragdgrønne vulkanske øer strækker sig sydpå mod Grenada med masser af hvide sandstrande og palmerede bugter, hvor megayachter bobler ved siden af sejlbåde. Det eneste, der lokker dig væk fra dit badehåndklæde, er det spændende netværk af afsondrede øer, der flyder i det fjerne
Situationen i Saint Vincent og Grenadinerne er relativt stabil, men der er nogle udfordringer med økonomisk vækst og arbejdsløshed. Landet er også udsat for naturkatastrofer som orkaner og vulkanudbrud.
Kulturen i Saint Vincent og Grenadinerne er rig og varieret og omfatter traditionel musik som calypso, reggae og steel pan. Øerne er også kendt for deres lokale køkken, som omfatter fisk, krydret kylling og grøntsager.
Oplevelser på Saint Vincent og Grenadinerne inkluderer smukke strande, snorkling og dykning, vandfald, bjerge og regnskove. Der er også mulighed for at udforske øerne og deres lokale kultur gennem ture og festivaler.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *