• Menu
  • Menu

Saint Kitts og Nevis

Saint Kitts og Nevis er en lille østat i Caribien, beliggende mellem Antigua og Barbuda mod øst og Montserrat mod sydøst. Østaten består af to hovedøer, Saint Kitts og Nevis, og flere mindre øer. Hovedstaden er Basseterre, der ligger på Saint Kitts.
Der er mange grunde til at rejse til vores ø. At plaske i varmt, iriserende vand langs uberørte ø bredder. At dykke gamle skibsvrag og jomfruelige koralrev. At svaje til et soca-beat og nippe til lokal rom omkring et bål på stranden. St. Kitts er lille nok til at se på en dag og stor nok til at udforske i lang tid. Uanset om du vil dykke, spise eller sige “Jeg gør”, hæves dit ophold med indstillinger og oplevelser, der er unikke for vores ø kultur.
Samfundet på Saint Kitts og Nevis er præget af en blanding af afrikansk, europæisk og caribisk kultur. Mange indbyggere er af afrikansk afstamning, og der tales en creolsk engelsk dialekt, der også er påvirket af fransk og spansk. Økonomien er primært baseret på turisme og landbrug, og der er også en voksende finanssektor.
Situationen på Saint Kitts og Nevis er generelt stabil og fredelig. Øerne har et velfungerende demokrati og er en del af det britiske Commonwealth. Der er dog udfordringer med kriminalitet og narkotikahandel, især på Saint Kitts.
Kulturen på Saint Kitts og Nevis er rig på musik og dans, og calypso og reggae er populære musikgenrer. Øerne har også en rig tradition for karneval, der fejres i december og januar. Der er også mange kulturelle seværdigheder, herunder historiske bygninger og museer.
Oplevelser på Saint Kitts og Nevis omfatter smukke strande, bjergvandringer, vandsport og dykning og snorkling i koralrev. Der er også flere historiske seværdigheder at udforske, såsom Brimstone Hill Fortress National Park, som er en UNESCO verdensarvsliste, og Saint Kitts Scenic Railway, som er en populær turistattraktion, der tager besøgende på en rundtur i øen i en gammel sukkerplantage tog.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *