• Menu
  • Menu

Tonga

Tonga er en østat beliggende i Stillehavet, sydøst for Fiji og nord for New Zealand. Det er en af de sidste monarkier i Stillehavet og har en rig kultur og traditioner.
Tonga har dramatiske og aktive vulkanske landskaber, spektakulær tropisk regnskov, lavtliggende koralatoller, uberørte koralrev, storslåede sandstrande og et unikt og smukt udvalg af flora og fauna. Der er så meget at se, gøre og opleve, når du besøger øer såsom Tongatapu, Vava’u, Ha’apai og ‘Eua. De, der søger eventyr, kan dykke, snorkle, hvalsafari, fiske, surfe, vandre, camping, kajak, ridning, sejle og meget mere.
Tonga har en befolkning på omkring 100.000 mennesker, og Tongansk, en polynesisk sprog, er det officielle sprog i landet. Tongansk kultur er stærkt forankret i traditioner, herunder en hierarkisk social struktur, som er baseret på familiens og slægtens hierarki. Der er også en stærk kristen indflydelse i samfundet, og religion spiller en stor rolle i det daglige liv.
Tonga har en økonomi, der er afhængig af landbrug, fiskeri og turisme. Landet er kendt for sine naturskønne strande, koralrev og dykning, og turismen spiller en vigtig rolle i økonomien. På trods af dette er Tonga stadig en af de fattigste nationer i Stillehavet, og der er mange udfordringer, herunder arbejdsløshed og fattigdom.
Kulturelt set er Tonga kendt for sin traditionelle musik, dans og håndværk. Fale, traditionelle Tonganske huse, er også en vigtig del af landets kultur og arkitektur. Tongansk fejring af begivenheder som kongelige begivenheder, fødselsdage og bryllupper er også spektakulære, og der er ofte traditionelle danse og sange, der opføres ved disse lejligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 2 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *