• Menu
  • Menu

Arkansas

Arkansas er en delstat i det sydlige USA, kendt som “The Natural State” på grund af dens naturlige skønhed og rigdom af nationalparker, skove og floder. Samfundet i Arkansas er præget af en blanding af forskellige etniske og kulturelle grupper, herunder europæisk-amerikanere, afrikansk-amerikanere, indianere og latinamerikanere.
Arkansas tiltrækker årligt besøgende både fra hele landet og udlandet. Mange er draget til de rigelige muligheder for udendørs eventyr og til den naturlige skønhed, som ses i statens vandfald, huler og vilde klatre oplevelser, skovrige bjergområder, stier og naturskønne veje. Nogle kommer for at grave efter diamanter og kvarts krystaller. Hertil blues, barbecue og sportsbegivenheder.
Arkansas er også kendt for sin historie om borgerrettigheder og integration, da den blev en central del af den amerikanske borgerrettighedsbevægelse i 1950’erne og 60’erne. Derudover har Arkansas en stærk landbrugsøkonomi med fokus på korn, ris, kylling og kvæg.
Kulturelt set er Arkansas kendt for sin country-musikscene, blues og jazz, og den berømte kunstner Crystal Bridges Museum of American Art. Derudover er Arkansas også kendt for sine outdoormuligheder, herunder fiskeri, jagt, camping og vandreture i Ozark-bjergene og langs floden Arkansas.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *