• Menu
  • Menu

Jerevan

Som hovedstad i det historiske og kulturrige Armenien har Yerevan meget at tilbyde sine besøgende. Byen er kendt for sine pladser, parker, historiske monumenter og lækker dolma, for blot at nævne nogle få af dens attraktioner. Jerevan selv er fyldt meget statelige bygninger fra sovjettiden, og der er nogle store historiske skatte kun en dagstur væk. Det er ikke dyrt, transporten er billig, maden er billig og god, vejret er godt, og du har det meste af landet meget tæt på Jerevan.

X

Jerevan, Armeniens livlige hovedstad, byder på en fascinerende blanding af historiske monumenter, livlige markeder og et rigt kulturelt liv. Fra at besøge ikoniske kirker til at udforske livlige basarer og smage på den lokale mad, er der masser af spændende oplevelser at finde i Jerevan.

Klassiske Oplevelser:

Unikke Oplevelser:

  • Tag på en madlavningskursus: Lær at lave autentisk armensk mad på en madlavningskursus. Prøv retter som khoravats (gryderet med lammekød og grøntsager), dolma (fyldte vinblade) og gata (armensk brød). Smag på de lækre resultater og få en dybere forståelse for den lokale madkultur.
  • Besøg Garni Temple: Besøg Garni Temple, et hedensk tempel fra det 1. århundrede e.Kr. Beundre den smukke arkitektur, lær om templets historie og nyd den fantastiske udsigt over Azat-floden. https://en.wikipedia.org/wiki/Garni_TempleÅbnes i et nyt vindueen.wikipedia.org
  • Tag på en vingårdstur: Tag på en vingårdstur i Armavir-regionen, en af Armeniens vigtigste vinregioner. Besøg vingårde, lær om vinproduktionsprocessen og smag på de lokale vine.
  • Gå til en traditionel armensk musikforestilling: Oplev den smukke og rytmiske armenske musik på en traditionel armensk musikforestilling. Se musikerne i aktion, lær om de forskellige instrumenter og dans til den livlige musik.
  • Besøg Matenadaran: Besøg Matenadaran, et gammelt bibliotek og museum, der huser en samling af gamle armensk manuskripter. Se de smukke manuskripter, lær om armensk kalligrafi og lær om landets rige litterære arv. https://en.wikipedia.org/wiki/MatenadaranÅbnes i et nyt vinduevisityerevan.am

Husk:

  • Den bedste tid at besøge Jerevan er i foråret (april-maj) eller efteråret (september-oktober), når vejret er varmt, men ikke for varmt.
  • Den lokale valuta i Armenien er den armenske dram (AMD). Du kan veksle penge i lufthavnen eller i banker i Jerevan.
  • Armensk er det officielle sprog i Armenien, men russisk tales også bredt.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *