• Menu
  • Menu

De Britiske Jomfruøer

De britiske Jomfruøer er en øgruppe i Caribien, der er en del af De britiske oversøiske territorier. Øerne består af mere end 60 små øer og holme, hvoraf kun 16 er beboede. De største øer er Tortola, Anegada, Virgin Gorda og Jost Van Dyke. Hovedstaden og største by er Road Town på Tortola.
På Tortola finder du bjergrige klipper og kridthvide strande, præget af skiftende tidevand og rolige østlige vinde. Et kort sejl væk, dykning og fiskeri. På Virgin Gorda finder du The Baths, måske den mest maleriske kyst. Det tilbyder unikke grotter midt i gigantiske stenblokke. For den bedste isolation, prøv Anegada; og nyd dens langsomme tempo, flade terræn og mousserende sand ligger næsten overset i Caribiske Hav.
Samfundet på De britiske Jomfruøer er præget af en blanding af afrikansk, europæisk og caribisk kultur. Engelsk er det officielle sprog, og øgruppen har en befolkning på omkring 30.000 mennesker. Turisme og finansielle tjenester er de vigtigste økonomiske aktiviteter på øerne.
De britiske Jomfruøer er kendt for sine smukke strande, krystalklart vand og gode muligheder for snorkling og dykning. Øerne har også en rig historie og kultur, og der er flere museer og historiske steder at besøge. Der er også mulighed for at nyde lokale specialiteter og prøve karibisk musik og dans.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 2 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *