• Menu
  • Menu

São Tomé og Príncipe 

São Tomé og Príncipe er en øgruppe, der ligger ud for kysten af det centrale Vestafrika. Landet er kendt for sine uberørte strande, tropiske regnskove og en blanding af portugisiske og afrikanske kulturelle indflydelser.
Ankom til en afslappet hovedstad, find uberørt natur. Vandre gennem skjulte dale, se endemiske fugle, slentre rundt om ækvator eller dyk til revene på de syv klipper. Nyd det lokale køkken inspireret af vores traditioner mellem Afrika, Portugal og Brasilien. Svøm ved krystalklar Lagoa Azul, på den ensomme Praia Boi eller på Ækvatorial Praia Café. Slap af med verdens bedste kaffe. En biodiverse destination for øko-turisme i Afrika.
Den etniske befolkning i São Tomé og Príncipe består primært af kreoler, som er af blandet portugisisk og afrikansk afstamning. Derudover er der mindre grupper af angolanske, moçambikiske og cabo-verdianske indvandrere. Portugisisk er det officielle sprog i landet, men mange taler også creol, som er en blanding af portugisisk og lokale sprog.
São Tomé og Príncipe har en rig kulturarv, som afspejler landets portugisiske arv og den afrikanske kultur. Landet har en livlig musikscene med rytmer som samba, semba og zouk. Derudover er der også mange årlige festivaler og begivenheder, som fejrer landets kultur og historie.
En af hovedattraktionerne i São Tomé og Príncipe er dens uberørte strande, som er kendt for deres hvide sand og klare turkise farvande. Øerne er også hjemsted for en række nationalparker og beskyttede områder, der giver mulighed for at se sjældne dyrearter og sjældne planter i deres naturlige levesteder. Turister kan også udforske øernes historiske bygninger og monumenter, som er blevet påvirket af både portugisiske og afrikanske kulturelle indflydelser.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *