• Menu
  • Menu

Washington State

Washington State er beliggende i den nordvestlige region af USA og er den 18. mest folkerige stat i landet. Den største by i Washington er Seattle, som er en af de hurtigst voksende byer i USA og er kendt for sit innovative teknologimiljø med virksomheder som Amazon og Microsoft.
Washington State, der grænser op til Canada og Stillehavet, byder på nogle af nationens fineste kulisser til udendørs fritidsaktiviteter. Snake og Columbia floderne løber gennem det østlige Washington før de slutter med at skære en passage gennem Cascades, den nord-sydgående bjergkæde, der dominerer centrum af staten, stigende til 4392m (14411ft) på Mount Rainier.
Hvis du ikke har fået billedet endnu, har Washington State førsteklasses landskaber, herunder strande. Med over 3.000 miles kystlinje drager staten fordel af sin nærhed til Stillehavet: strandene, tidevandsbassinerne, saltvandsluften. Slå lejr i nærheden eller lav en dagstur fra en større by.
Washington State er også kendt for sin smukke natur, da den er hjemsted for bjergkæden Cascades, som har flere aktive vulkaner, herunder Mount Rainier og Mount St. Helens. Derudover har staten mere end 3.000 miles kystlinje, og dens nordlige grænse deler sig med Canada.
Kulturelt er Washington kendt for sin kaffe- og musikscene. Seattle er hjemsted for det verdensberømte musiksted, The Crocodile, og derudover har byen været en førende aktør inden for grunge-musikken med bands som Nirvana og Pearl Jam. Kaffekulturen er også en stor del af Washingtons identitet, og Starbucks, den største kaffekæde i verden, blev grundlagt i Seattle i 1971.
Washington er også kendt for sin progressive politik, og staten var blandt de første til at legalisere marihuana og samme køn ægteskaber.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 3 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *