• Menu
  • Menu

Kenya

Kenya er et land med en rig kultur og mangfoldig befolkning bestående af mere end 40 forskellige etniske grupper. Nogle af de største grupper inkluderer Kikuyu, Luhya, Kalenjin, Luo og Kamba.
Fra håndfodring af giraffer eller adoptering af forældreløse elefanter til at tage betagende ballonsafari ved daggry. Der er meget at gøre i Kenya. En smuk mangfoldighed af landskaber, dyr, fugle- og planteliv og fascinerende kulturer. Kenya er udstyret med alle disse og meget mere. Hvide sandstrande på den østafrikanske kyst, mere end 45 nationalparker og reservater for ikke at nævne travle storbyer og et utal af landsbyer.
Kenyas kultur er rig på traditioner og ceremonier, og musik og dans spiller en stor rolle i mange af disse. Maasai-krigsdansen er en af de mest kendte af Kenyas danse og er en af de største turistattraktioner i landet.
Kenya er også kendt for sin natur, især for dens savanner og de berømte afrikanske “store fem” dyr: løver, elefanter, bøfler, leoparder og næsehorn. Nationalparker som Masai Mara, Amboseli og Tsavo er populære destinationer for safari-ture og dyrelivsoplevelser.
Kystområdet langs Det Indiske Ocean er en anden populær destination i Kenya. Steder som Mombasa og Lamu har smukke strande, fascinerende Swahili-kultur og en række vandsportsaktiviteter, såsom dykning og snorkling.
Kenya tilbyder også et bredt udvalg af udendørsaktiviteter, såsom vandreture i Aberdarebjergene og Mount Kenya, whitewater-rafting på Tana-floden og ballonflyvninger over Masai Mara.
Samlet set er Kenya et spændende rejsemål for rejsende, der ønsker at opleve en unik kultur, fascinerende dyreliv og smukke naturområder.

PAKKEREJSE muligheder! Klik på selskab, bestil eller blot find priser og muligheder.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *