• Menu
  • Menu

Hviderusland

Hviderusland er et land med en overvejende etnisk hviderussisk befolkning, der udgør omkring 83% af befolkningen. Derudover er der mindre etniske grupper, såsom russere, ukrainere, polakker og jøder.
Hvis man ønsker at opleve, hvordan tingene var under det gamle Sovjetunionen, er Hviderusland helt klart landet man skal aflægge et besøg. I Hviderusland har man valgt, at man ikke bare kan ignorere de 70 år. Masser af natur, hvor skovene dækker en tredjedel af al jorden i landet, og er hovedsageligt dannet af fyr, gran, eg, el, birk, asp, og aske. Hviderusland har også over 11.000 søer, 470 af dem overstiger et areal over 0,5 km 2 hver
Den hviderussiske kultur og traditioner er påvirket af landets geografiske placering og historie, der har ført til påvirkninger fra både øst og vest. Hviderussisk kultur er også påvirket af slavisk kultur og kristendom, og traditionelt har landet en stærk bondekultur med traditionelle landbrugspraksis og håndværkstraditioner.
Nogle af de vigtigste traditioner i Hviderusland inkluderer babushka-festivalen, der fejres hvert år i marts, hvor kvinder klæder sig ud i traditionelle tøj og laver mad og drikkevarer, der er typiske for regionen. Derudover er det også traditionelt at fejre høsten og nytåret med store festligheder og ritualer.
Hviderusland har også en rig musiktradition, især inden for folkemusik, og landet har produceret flere kendte klassiske komponister og musikere. Hviderusland er også kendt for sine kunstværker og håndværk, herunder keramik, broderi og træskærerarbejde.
Overordnet set er den hviderussiske kultur præget af traditionelle og religiøse værdier, en stærk landbrugstradition og påvirkninger fra både øst og vest.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *