• Menu
  • Menu

Delaware

Delaware er en amerikansk delstat beliggende på den østlige kyst. Det er den anden mindste delstat i USA og er kendt for sin smukke natur og historiske betydning.
Se solen stige over havet ved Great Dune nær Lewes og en stor blå hejre som flyver fra sumpområder i Bombay Hook Wildlife. Spore historien langs Nanticoke og Creek floder med kaptajn John Smith Reenactment Voyage. Historiske byer, unikke museer, svage strande og venlige samfund – Diamond State har det hele. … Hovedstaden i Delaware, Dover, og er en by kendt både for sine historiske attraktioner og for sit sociale liv.
Delaware er hjemsted for mange strande, der tiltrækker turister fra hele landet, herunder Rehoboth Beach og Dewey Beach. Byen Wilmington er også en vigtig økonomisk og kulturel hub i delstaten, og den har en blomstrende kunst og kulturscene med mange teatre og kunstmuseer.
Delawares befolkning er meget forskelligartet, og det er hjemsted for mange etniske samfund, herunder afrikansk-amerikanere, latinamerikanere, asiatiske amerikanere og europæisk-amerikanere. Delaware har også en rig historie, der går tilbage til kolonitiden, og mange steder i delstaten er stærkt påvirket af den historiske betydning.
I økonomisk forstand er Delaware hjemsted for mange store virksomheder og en vigtig kommerciel hub på østkysten. Delstaten er også kendt for sin gunstige skattelovgivning, som har tiltrukket mange store virksomheder til at registrere sig her.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *