• Menu
  • Menu

Zambia

Landet for den afrikanske vandringssafari, Victoria Falls, den vilde Zambezi-flod, rigeligt dyreliv og rå vildmark, alt sammen i et venligt land. Velsignet med ærefrygtindgydende naturlige vidundere, en overflod af dyreliv, store vandområder og store åbne rum, tilbyder Zambia uforglemmelige ferier. Sytten storslåede vandfald, bortset fra de spektakulære Victoria Falls, besøg landdistrikter, hvor en smag af landsbylivet kan opleves.
Zambia har en rig etnisk mangfoldighed og kultur, og der er mange grunde til at besøge landet. Zambia har en unik og varieret natur, som inkluderer den spektakulære Victoria Falls, den store Zambezi-flod og de store, åbne sletter i nationalparker som South Luangwa og Kafue. Disse områder giver mulighed for at opleve en række forskellige dyrearter i deres naturlige levesteder, herunder elefanter, løver, leoparder, geparder, krokodiller og flodheste. Der er også mulighed for at deltage i spændende aktiviteter som safariture, bådture på Zambezi-floden, vandreture i nationalparker og meget mere.
Zambias kultur er også rig og varieret, med mere end 70 etniske grupper og forskellige traditionelle ritualer og ceremonier. Der er også mulighed for at besøge traditionelle landsbyer og lære om den lokale livsstil, mad og kunsthåndværk. Zambia har også en rig historie, som kan udforskes i museer og arkæologiske steder som Great Zimbabwe Ruins.
Endelig er zambianske mennesker kendt for deres varme gæstfrihed og venlige natur, hvilket gør det til et dejligt sted at besøge og opleve.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *