• Menu
  • Menu

Tunesien

Tunesien er et land i Nordafrika med en rig kultur og historie, og er et populært rejsemål på grund af sine smukke strande, arkæologiske udgravninger og traditionelle markeder. Landet har en etnisk mangfoldig befolkning, hvor arabere og berbere udgør størstedelen, men der er også mindre grupper af europæere og sub-saharanske afrikanske folkeslag.
Spring på hovedet ind i den nordafrikansk atmosfære når du rejser til Tunesien. Her, ved de kilometerlange hvide sandstrande, mødes Europa og Afrika i en fusion af kultur, middelhavssind og skøn natur. Tunesien rejser sig stolt mellem middelhavet og Saharas ørken. Det er et forførende land og virkelig noget helt andet end hjemme. Uanset om du gerne vil slappe af på stranden, dykke i de kulørte rev eller tage ud i ørkenen på en kamelsafari.
Tunesisk kultur er påvirket af mange forskellige kulturer og civilisationer, der har været i landet gennem årene, herunder fæniciere, romere, araberne og berberne. Dette afspejles i Tunesiens køkken, musik, arkitektur og kunst. Der er også en rig tradition for håndværk, såsom keramik, tæpper og tekstiler, som er populære souvenirs for turister.
En af de mest populære grunde til at besøge Tunesien er dens fantastiske kystlinje og strande. Landet har over 1.000 kilometer kyststrækning med krystalklart vand og fine sandstrande, der er ideelle til solbadning, svømning og snorkling. Der er også mange arkæologiske steder i Tunesien, herunder byen Carthage og det velbevarede amfiteater i El Djem. Desuden kan turister også besøge de traditionelle markeder, hvor man kan købe souvenirs og prøve lokale delikatesser.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *