• Menu
  • Menu

Uganda

Uganda er et fascinerende land, rig på kultur og historie og hjemsted for en utrolig variation af dyreliv og natur. Landet har en befolkning på omkring 45 millioner mennesker og en blanding af mere end 50 forskellige etniske grupper
Kibale National Park er hjemsted for et stort antal fuglearter såvel som den største variation og koncentration af primater, der findes overalt i Østafrika; 13 bemærkelsesværdige primatarter. Semuliki National Park og den smukke Semuliki naturreservat ligger på den sydlige bred af Albert-søen og Kitagata er et folkesprog for varme, men på grund af stedets popularitet kaldes landsbyen og sublandet Kitagata.
Den største etniske gruppe i Uganda er baganda, som udgør ca. 16% af befolkningen. Der er også betydelige befolkningsgrupper af banyankole, batoro, banyoro, bakiga, basoga, bafumbira, bagisu, banyole og lango, blandt mange andre. Deres traditioner og kultur afspejles i musik, dans, tøj og madlavning, der kan opleves på forskellige steder i landet.
En af Ugandas største turistattraktioner er bjerggorillaerne, som lever i landets bjerge og skove. Det er en sjælden og truet dyreart, som kun findes i Uganda, Rwanda og DR Congo. Mange turister besøger Uganda for at se disse utrolige dyr på tæt hold og opleve Ugandas fantastiske natur og landskaber.
Uganda har også mange andre turistattraktioner, såsom Murchison Falls National Park, Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable National Park, Lake Victoria, og meget mere. Der er også mange spændende byer at besøge, herunder hovedstaden Kampala, Jinja og Entebbe.
Uganda er kendt som “Afrikas perle” på grund af sin naturskønhed og mangfoldighed, og besøgende vil uden tvivl nyde en unik og mindeværdig ferie i dette fantastiske land.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *