• Menu
  • Menu

Utah

Utah er en delstat i det vestlige USA og er kendt for sin naturskønhed og udendørs aktiviteter. Det er også hjemsted for mange mormoner og er derfor kulturelt præget af mormonsk tro og historie.
Utah er en af landets store udendørs stater med fantastiske skisportssteder, utrolige national- og statsparker og naturlige vidundere, som du ikke finder andre steder i verden. En biltur gennem Utah er en af de bedste måder at se seværdighederne på, og naturskønne drev er overalt i hele staten. Utah’s attraktioner omfatter kløfterne, farverige byer og betagende nationalparker. Salt Lake City er verdens centrum for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Utah, omgivet af ”Wasatch Mountains”, kan prale af historiske bygninger, kirker, museer, udstillinger, videnskab og kunstfestivaler.
Utahs befolkning er relativt homogen og hovedparten er hvide. Mormonkirken har stor indflydelse på kulturen, selvom den ikke længere har en formel politisk magt i staten. Dette afspejler sig i mange aspekter af livet i Utah, herunder alkoholpolitik, datingvaner og trospraksis.
Utah er kendt for sine mange nationalparker og rekreative områder, herunder Zion National Park, Bryce Canyon National Park og Arches National Park. Derudover er der mange skiområder i Utah, herunder Park City og Alta Ski Area. Salt Lake City er den største by i Utah og er kendt for sin historiske arkitektur og som vært for De Olympiske Vinterlege i 2002.

HER FINDER DU MULIGHEDERNE FOR 4 FORMER FOR AKTIV FERIE! (ENGELSK)

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *